Google TAG

googletag

Op verschillende website’s kwam ik de google tag tegen. Hierin word verteld wat het eerste voorstel is wanneer je een letter op google intypt. Zelf vond ik het erg leuk om te lezen omdat je de persoon achter de blog is.

A=action
Eigenlijk is deze winkel voor alles ideaal. Voor mijn studie heb ik regelmatig snelhechters en dergelijke nodig dus dan koop ik dat goedkoop. Maar ook voor mijn stage bij de kleuters is het ideaal. Maar natuurlijk ga ik er niet alleen heen voor mijn stage. Ook koop ik er regelmatig iets voor in mijn kamer.

B=Buienrader
Wanneer je een hond hebt moet je regelmatig gaan wandelen. Zonder buienradar had ik heel vaak nat geregeld geweest dus ik vind het ideaal.

C=crimezone
Deze site vind ik echt gewelig. Regelmatig doe ik hier ideeen op over boeken die ik wil lezen, maar ik doe ook regelmatig mee met winacties. Sinds kort is deze site opgegaan in hebban. Hij is nog niet helemaal af dus het is moeilijk om te beoordelen wat ik hier van vind. Er word over gesproken dat het de Nederlandse goodreads moet worden.

D=  Den Deyl
Dit is mijn huidige stage school en hier ga ik volgend jaar weer stage lopen. Regelmatig heb ik de website nodig voor bijvoorbeeld een schoolgids.

E= Esprit
Dit is een van mijn favoriete kleding merken. Wanneer het college op school saai is of ik heb thuis niets te doen snuffel ik vaak op deze website om ideeën op te doen.

F=facebook
Voor mijn website maar ook prive kijk ik regelmatig op facebook. Natuurlijk weet ik de link van deze website uit mijn hoofd maar eigenlijk ben ik hier te lui voor en typ ik het altijd in bij google.

G= goodreads
Tijdens  het lezen houd ik altijd mijn vorderingen altijd bij. Ook houd ik een verlanglijstje bij met de boeken die ik nog graag wil kopen/lezen.

H=h&m
Nogmaals een website van een kledingmerk en eigenlijk met dezelfde reden als de esprit

I= insite
Voor school werken wij met een website waarop wij allee benodigde websites kunnen vinden. Deze heb ik dus regelmatig nodig en ook deze weet ik eigenlijk uit mijn hoofd, maar ik ben te lui om hem helemaal in te typen.

J= jeugdjournaal
Laatst was het jeugdjournaal op stage en toen moest ik ’s avonds natuurlijk wel even checken of wij erop staan.

K=..
Oke serieus. Volgens mij is de K toch wel een veel voorkomende letter. Mijn eigen naam begint er zelfs mee maar in mijn zoekresultaten komt de K gewoon niet voor. Zelfs niet op mijn telefoon.

L= live love and Books
Natuurlijk google ik mijn blog regelmatig om te bekijken wat er allemaal op internet staat.

M=mediamarkt
Als ik iets van elektronica moet kopen ga k eigenlijk altijd naar de mediamarkt. En van te voren check ik dan de website voor de prijs en de openingstijden.

N=nikon D3100
Ik heb ene nikon spiegelreflexcamera en soms weet ik even niet hoe iets werkt en dan google ik even want daar staat het altijd op!

O=0v9292
Regelmatig reis ik met het openbaar vervoer en niet altijd weet ik hoe ik er moet komen. Vandaar dat ik dit dan google zodat ik erachter kom hoe ik er moet komen.

P= primark zaandam
Regelmatig breng ik een bezoek aan de primark. Zelf ben ik nog nooit naar de primark in Zaandam geweest en ik hoor heel veel goede verhalen over deze stad, ook de overige winkels. Dus binnenkort wil ik deze stad eens bezoeken en dan moet ik natuurlijk wel weten waar ik heen moet en wat de openingstijden zijn.

Q= Q music
Wanneer ik voor school of mijn blog aan het werk ben, vind ik het fijn om muziek te luisteren. Vaak is dit Q music

R=Rabobank
Ik heb mijn rekeningen bij de rabobank en omdat tegenwoordig alles via het internet gaat google ik dit regelmatig.

S=Storyhunters
Een van de weinige blogs die ik regelmatig verzoek en hier komt het ook weer terug dat ik lui ben want ik google  het altijd.

T=translate
Soms moet ik voor mijn opleidingen een Engels talige artikel lezen en als ik dan een woord niet weet voer ik deze in in translate.

U=uitzending gemist
Als ik een programma wat ik graag wil zien gemist heb, kijk ik deze regelmatig terug. Soms gebeurt het dat vrienden of familie mij wijst op een bepaald programma wat ik dan terug kijk.

W= WeTransfer
Zoals jullie weten fotografeer ik graag en wanneer ik foto’s moet versturen doe ik dit vaak in een keer via wetransfer. Ook gebruik ik dit regelmatig  voor. Om onder meer filmpjes of bestanden te versturen naar mede studenten of docenten.

X= Xenos
Naast de Action is de Xenos een van mijn favoriete winkels en regelmatig snuffel ik op hun website om te kijken of er nieuwe producten zijn.

Y= Young adults
Regelmatig speur ik het internet af of er nieuwe young adult boeken uitgekomen zijn.

Zoals je misschien wel opgevallen is heb ik een aantal letters weggelaten. Dit heb ik gedaan doordat ik nog nooit woorden met die letters als beginletter gegoogled heb en er alleen maar gesponserde mogelijkheden naar voren  kwamen.

Komen jullie zoekresultaten overeen met die van mij?

Liefs,
Kim

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s