Kwaad bloed- Jennefer Mellink

naamloos22

Auteur: Jennefer mellink

 Uitgeverij:  Clavis

Druk: hardcover

Pagina nummers: 296

 Datum uitgave: 2015

 Isbn:9789044825565

Korte samenvatting:
Na een wild feestje wordt Vince dood aangetroffen in zijn studentenkamer. Een ongelukkig toeval, of is er meer aan de hand? Zijn beste vriendin Eilleen vertrouwt het niet en besluit om zich met het politieonderzoek te bemoeien. Ze ontdekt details die het daglicht niet kunnen verdragen, en veel mensen lijken een motief te hebben om Vince van het leven te beroven. Of beeldt ze zich dat slechts in? De vragen blijven zich opstapelen, de antwoorden laten zich niet makkelijk achterhalen. Door alle heftige gebeurtenissen wordt ook Eilleens eigen akelige verleden weer opgerakeld …

Een heerlijk boek waarbij de schrijfster je meerdere keren op het verkeerde been probeert te zetten door het verhaal niet te schrijven vanuit een persoon. Op deze manier lees je de ervaringen van meerdere personen. Ik vond dit heel sterk en wat ik erg fijn vind is dat er voordat je aan een nieuw hoofdstuk begint steeds aangegeven wordt over wie je gaat lezen.

Het boek trok vanaf bladzijde een mijn aandacht en ik heb dit boek dan ook gelezen terwijl ik op het puntje van mijn stoel zat. Het was geen moment saai!  Wanneer je leest over Eilleen die eigenlijk al weet wat er aan de hand is maar het toch na vraagt bij een vriendin wilde ik weten wat er aan de hand was! Heerlijk al die spanning.

Zoals alle clavis boeken ziet dit boek er ook weer geweldig uit. De buitenkant is mooi met de glimmende rode letters op een donkere achtergrond. Maar natuurlijk ook de binnenkant. Zo begint ieder hoofdstuk met een zwarte pagina. Ik heb genoten van de schrijfstijl van Jennefer en wil ook zeker haar eerste boek lezen.

Mijn beoordeling:
beoordeling-4-sterren

Liefs,
Kim

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s