Genomineerde NS publieksprijs + installatie kernjury

logo_nspp-2016

Vorige week was het eindelijk zo veer. Na lang wachten werden op woensdag 26 oktober de genomineerde voor de ns publieksprijs 2016 bekend gemaakt. Op de televisie werd dit bekend gemaakt bij de wereld draait door. Maar de kernjury werd uitgenodigd voor een speciaal evenement. We werden welkom geheten in een lege passage van het centraal station in Amsterdam. Hier was het helemaal gezellig gemaakt en stonden er al allemaal tasjes klaar met alle boeken. Natuurlijk was er nergens te zien welke boeken dit jaar genomineerd waren.

Om 19:00 uur begon het dan echt. Eerst werden de genomineerde bekend gemaakt en dit werd 1 voor 1 gedaan. Elke schrijver werd voorgesteld en mocht iets over zichzelf en zijn/haar boek vertellen. Dit was precies goed gedaan. Dit duurde precies lang genoeg om iedereen nieuwsgierig te maken naar de boeken maar niet te lang waardoor het langdradig werd.

Na het bekendmaken van de genomineerde was het tijd voor de installatie van de kernjury. Dit moest natuurlijk helemaal “officieel”. We moesten een tekst na zetten er vervolgens moesten wij bij elkaar lintje van de ns kernjury opspelden. Met dit lintje kon je de boekentas ophalen en vervolgens je boeken laten signeren.

Ik heb van dit evenement een filmpje gemaakt waardoor jullie en sfeer impressie krijgen. In dit filmpje kun je ook al zien wie er dit jaar genomineerd zijn en dus kans maken op de titel boek van het jaar 2016.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om meegenomen te worden naar de installatie van de kernjury.

Liefs,
Kim

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s